Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Değerli Veliler, Yönetici ve Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler;

Yeni bir yıla başlarken, Manavgat Bahçeşehir Kolejinin  tüm çalışanları heyecanla öğrencilerimizi bekliyoruz. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın önemli bir noktası olan Manavgat Bahçeşehir Okulları şunun bilincinde;

İnsan var olduğundan beri öğrenmek, bilgiye sahip olmak ve onu kullanmak istemiştir. Bilgiye ulaşmak ve onu amaçlarımıza uygun olarak kullanabilmek için teknoloji ile donatılmış modern okullara ihtiyaç vardır. Okulumuz Bahçeşehir Koleji sizleri 21. yy becerilerine sahip, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan, bilgiye kolaylıkla ulaşıp onu kullanabilen bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan bir “Dünya Okulu” dur. Bizler, bu yolculukta sizlere rehberlik etmek için buradayız. Başarıya giden yolda hep birlikte yürüyecek, kazandığımız başarıları yine birlikte kutlayacağız. Bize emanet ettiğiniz ve canınızdan çok sevdiğiniz çocuklarınızı sevgi ile kucaklayacağımızdan ve her zaman onların yanında olacağımızdan şüpheniz olmasın.

Bahçeşehir Koleji eğitimcileri olarak bu çatı altında, siz değerli velilerimizle işbirliği içinde, çocuklarımızı geleceğe hazırlayacak, onların başarılarına ve mutluluklarına hep beraber şahit olacağız.

Bu duygularla eğitim öğretim yılımızın hepimiz için mutlu, başarılı ve huzurlu geçmesini dilerim.

Adem YALIN

Okul Müdürü